Acupunctuur geeft verlichting bij hooikoorts

Hoe heerlijk ruikt een pas gemaaid weiland, vooral als het zoete reukgras er tussen groeit. Maar o wee, als je gevoelig bent voor graspollen! Rond 25 mei begint de piekperiode van het graspollenseizoen, waardoor je hooikoortsklachten tot eind juni groter kunnen zijn. In deze periode bloeien ook de zuring en weegbree, die allergische klachten kunnen geven. Zoals niesbuien, snotteren, hoesten en branderige en rode ogen.

Wist je dat acupunctuur je doeltreffend kan helpen?
Veel mensen spoeden zich naar de drogist om hooikoortsmedicatie in te slaan: anti-allergiepillen en neussprays zijn niet aan te slepen in dit seizoen. Maar wist je dat acupunctuur je hooikoortsklachten snel en doeltreffend kan verlichten? Acupunctuur  onderdrukt niet alleen je symptomen, je wordt ook minder gevoelig voor de pollen. Als je elk jaar een hooikoortsbehandeling ondergaat bij een acupuncturist, zorg je ervoor dat je allergie steeds minder heftig terugkomt in het jaar daarop. Wil je meer weten? Kijk voor een goed opgeleide NVA-acupuncturist bovenaan de pagina bij ‘zoek een acupuncturist’.

Wil je nu al verlichting?
Dat kan! Je kunt zelf je klachten een stuk verlichten door een aantal acupressuur-punten te masseren. Lees via de link hieronder hoe eenvoudig dat is.