Goed nieuws! 3 maart OPEN!

De persconferentie van gisteravond bracht de opluchting, waar we zo naar uitkeken. Op woensdag 3 maart mogen de contactberoepen weer open, met uitzondering van de sekswerkers. Kappers, nagelstylistes, masseurs, rij-instructeurs, en eh... chiropractors mogen hun klanten weer blij maken. Demissionair premier Rutte struikelde weliswaar over het beroep van onze collega's chiropractors, maar ook wij acupuncturisten zaten er in ieder geval bij.

Hoera, onze praktijken gaan weer open!

Dank voor uw mails aan Den Haag, uw mails aan de NVA en aan uw acupuncturist, ter ondersteuning. Hopelijk is er door alle mails in Den Haag ook wat inzicht gekomen in het belang van onze zorg voor heel veel mensen. De strijd voor erkenning van onze bijdrage aan het welzijn en de gezondheid van de Nederlandse bevolking is echter nog niet voorbij. Het NVA-bestuur gaat direct door om in samenwerking met collega's in het veld een effectieve strategie te bepalen.
Om een betere positie voor het complementaire/alternatieve veld te verkrijgen, zodat we bij een volgende hick-up niet weer aan de verkeerde kant van de knip belanden. Het blijft reuze spannend.

Veilig naar de acupuncturist
Uw acupuncturist werkt volgens het NVA Protocol Acupunctuurzorg en neemt alle voorzorgsmaatregelen in acht om u veilig zorg te verlenen. We zeggen het nog  maar een keer: help mee die veiligheid te bewaren!

Heeft u symptomen die u niet herkent bij uzelf en die op een coronabesmetting zouden kunnen wijzen, neem dan telefonisch contact op met uw acupuncturist.
In deze tijden kunt u om deze reden altijd uw afspraak kosteloos afzeggen.

Maar zo niet, gefeliciteerd dat u weer geholpen kan worden!