Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Nieuwsbrief

Kom alles te weten over Acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde. Ontvang 1 a 2 keer per maand de laatste artikelen per email.

* Door op "Verzenden" te klikken meld je je aan voor de nieuwsbrief van de NVA en ga je akkoord met het privacy statement.
Kasha - Acupuncturist

Kasha - Acupuncturist

Hoe zorg jij voor jezelf?
Iemand met innerlijke rust kan de omgeving positief beïnvloeden. Naast een levenspatroon met veel regelmaat, leer ik mezelf bewust om een innerlijke rust te bereiken door me te verdiepen in de wijsheid van het Boeddhisme. De wijsheid is als een plant in een pot die wij iedere dag water geven. Op een dag gaat de plant beginnen te bloeien. Als wij allemaal een beetje van deze wijsheid uitoefenen, dan is dit de beste zorg voor onszelf, voor ons gezin, voor ons werk en voor alle mensen om ons heen en voor onze planeet.

Hoe helpt dat jouw cliënt?
Ik ben dankbaar dat ik anderen mag helpen als acupuncturist. In het boeddhisme noemen wij dit ‘Fu Qi’, ‘Gelukkige Lot’. Ook wel te vertalen als ‘een Zegen’. Wij hebben een gelukkig lot als wij anderen mogen helpen. Ieder mens is uniek, in een bepaalde periode van iemands leven kan men uit balans raken. Het is de taak van de acupuncturist om iemand weer naar een herstelproces te leiden, zowel mentaal als fysiek. De herstelkracht van een leven is enorm. Het is de taak van de acupunctuur om deze kracht zo veel mogelijk te bevorderen.

Wat is je mooiste ervaring met een cliënt?
Als ze lachen doordat ze beter worden, dan is dat mijn mooiste ervaring, iedere dag.

Waarover verwonder jij je nog steeds in je vak?
Wij bieden vaak hoop aan die ene die bijna wanhopig is. Acupunctuur is er om een natuurlijk genezingsproces te bevorderen, je bent verbaasd hoe gigantische het eigen herstelvermogen is. Het leven is een wonder.

Kasha Yang
Een van de vijf winnaars
van een fotoshoot

Meer weten over de praktijk
van Kasha?