Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Miranda - Acupuncturist

Miranda - Acupuncturist

Hoe zorg jij voor jezelf?
Iedere dag begin ik met positiviteit, waarderen dat er weer een dag is, genieten van zonsopgang en de natuur terwijl ik mijn Qi Gong oefeningen doe. Weer of geen weer, voel de zon de temperatuur verwarmen, op dagen van regen voel ik de druppels op mijn gezicht. Het hier en nu. En gevoel of voelen: ik ben er dagelijks mee bezig, ook in mijn praktijk.

Hoe helpt dat jouw cliënt?
Ik ben er van overtuigd dat je positiviteit kunt overbrengen. Heeft iemand niet zijn dag: een gemeende warme glimlach doet je altijd goed. Tijdens een behandeling ben ik er volledig voor de cliënt in het hier en nu en deel ik mijn energie. Daarbij speelt een grote rol dat ik mijn werk vol overgave en passie uitvoer.

Wat is je mooiste ervaring met een cliënt?
De mooiste momenten zijn de kleine woorden met een grote impact. Soms zelfs geen woorden als ik een foto zie van een positieve zwangerschapstest.

Waarover verwonder jij je nog steeds in je vak?
Iedere dag leer ik weer. Van mijn cliënten maar ook van de natuur. Ik leer dat het lichaam zoiets krachtig en moois is en dat er zoveel mogelijk is. Niet altijd heb je het geluk dat iemand beter wordt maar een bewustwording van het eigen lichaam en wat het kan, zorgt ervoor dat we waarderen wat we hebben.

Miranda Bravenboer - Acupuncturist
Meer weten over de praktijk van Miranda?