Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Nicky - Acupuncturist

Nicky - Acupuncturist

Hoe zorg jij voor jezelf?
Door dagelijks te mediteren en Qigong te beoefenen en te wandelen met mijn hond. En door zoveel mogelijk verse, onbespoten en onbewerkte producten te bereiden.

Hoe helpt dat jouw cliënt?
Door zelfreflectie met meditatie ben ik meer ontspannen en goed gefocust. Daardoor kan ik ook meer vertrouwen op mijn intuïtie en kennis.

Wat is je mooiste ervaring met een cliënt?
De ervaring van deze cliënt, een vrouw van 35 jaar:
‘Al ruim een jaar liep ik rond met onverklaarbare knieklachten. Intense pijn die vooral bij rust en ’s nachts opspeelde en op een gegeven moment niet meer uit te houden was. Ik lag nachten wakker van een heel scherpe, intense pijn en verschillende therapieën brachten daar geen verandering in. Al googelend kwam ik terecht op de website van Acupunctuurpraktijk De weg naar balans en las daar een verhaal dat enorm op het mijne leek. Toen bleek dat de praktijk in Haarlem zat heb ik direct een afspraak gemaakt. De kleine handelingen gaven binnen korte tijd een groot resultaat. Nicky is een zachte, bekwame en heel toegankelijke vrouw, die ogenschijnlijk met kleine handelingen binnen korte tijd groot resultaat behaalde. De pijn kwam binnen een paar behandelingen steeds minder vaak terug ’s nachts en was na 4 behandelingen zelfs bijna helemaal verdwenen. Ook de andere ‘pijnpunten’ in mijn lijf waar ik niet specifiek voor kwam, had Nicky snel boven water en heeft ze aangepakt. Na zo’n lange tijd pijn is het een enorme verlichting om zo goed als pijnvrij te zijn. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!’

Waarover verwonder jij je nog steeds in je vak?
Ik verwonder mij elke dag weer hoe acupunctuur en ook andere TCM behandelingen ervoor kunnen zorgen dat er een nieuwe balans komt bij de cliënt.

Nicky Derksen - Acupuncturist
Meer weten over de praktijk van Nicky?