Patiënt en acupuncturist in de kou

18-02-2021

Hoewel het buiten lenteachtig aan het worden is, staat u als patiënt nog steeds in de kou. En uw acupuncturist met u. Er lijkt nog niet veel te veranderen, acupunctuurpraktijken zijn en blijven dicht.

De NVA zal opnieuw aandacht vragen bij het OMT, de Overheid en de Tweede Kamer voor de onwenselijke situatie dat zoveel patiënten hun noodzakelijke (acupunctuur)zorg moeten missen. Woensdag 24 februari is er weer een coronadebat, waarin Kamervragen en de aangeboden petities vóór het openen van onze zorg besproken worden. Zie onze brieven hieronder.

Kunt u iets doen?
Vraag de politieke partij, waar u doorgaans op stemt of mogelijk uw stem aan wilt geven, of deze uw belangen werkelijk behartigt. Verdient 'uw' partij uw stem?

Leg kort en in nette bewoordingen uit dat u ook tijdens de lockdown behoefte heeft aan acupunctuurzorg en dat u met uw klacht niet naar huisarts of fysiotherapeut gestuurd wilt worden. Wil men uw stem verdienen? Vraag 'uw' partij of u op hen kunt rekenen bij de stemmingen op 24 februari. Gaan zij zorgen dat uw acupuncturist 2 maart weer open mag?