Past uw zorgverzekering nog bij u?

05/12/2014 geplaatst in Actualiteit

Zoals elk jaar maken alle zorgverzekeraars tegen het einde van
het jaar hun nieuwe premies en polissen bekend. U kunt namelijk eenmaal per jaar kosteloos van zorgverzekeraar veranderen. Vóór 1 januari 2015 moet u uw huidige zorgverzekering dan opzeggen en vóór 1 februari 2015 bij een andere zorgverzekeraar een nieuwe verzekering afsluiten. Dit is dus de tijd om eens kritisch door uw polis heen te lopen. Sluit deze nog aan bij uw behoeften en wensen?

Omdat u natuurlijk graag wilt weten hoe het is gesteld met de vergoedingen voor acupunctuur maken wij elk jaar een overzichtelijke lijst van alle zorgverzekeraars en de acupunctuurvergoedingen die zij bieden. De verschillen kunnen groot zijn en er verandert jaarlijks iets in het aanbod. Het loont dus de moeite hier elk jaar kritisch naar te kijken. Hier vindt u de lijst. Wij hopen u hiermee te helpen bij het kiezen van een zorgpakket dat bij u past.


Blog

 • Dollarphotoclub_35963180

  Acupunctuur prima ‘alternatief’ bij pijn

  Regelmatig in het nieuws: het gebruik van zware pijnstillers stijgt explosief. In 2017 is het gebruik op jaarbasis toegenomen met 14 procent. Vooral het paardenmiddel Oxycodon (+21 procent) geniet steeds meer populariteit. Acupunctuur is een goede keus bij pijn. In Amerika bestrijdt men er een dreigende verslavings-
  epidemie mee.

  Lees meer
 • Foto_tan_orgineel

  Leonard Tan

  Ik was onvoldoende tevreden over mijn reguliere handelen als fysiotherapeut en wilde meer. Dat heb ik ruimschoots gekregen. De inspiratie is ...

  Lees meer
 • Acu_en_agp

  De pijnaanvallen kwamen door de medicatie heen

  Pijn is een klacht waarmee veel mensen te maken hebben. Heel vaak gaat het om chronische pijn. Dat is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

  Lees meer
 • Ren_mai_4-_poort_van_de_bron

  Poort van De Bron

  ofwel Ren Mai 4 - Guan Yuan

  In deze serie beschrijft acupuncturist Frank Roosen de acupunctuurpunten vanuit hun filosofische achtergrond. Het resultaat is een prachtige verzameling teksten die veel inzicht geven in het groeiproces van de mens.

  Lees meer
 • Kies_uw_acupuncturist_3

  Welke acupuncturist kiest u?

  In een reeks bijdragen nodigt arts en acupuncturist Koos van Kooten u uit wat zelfonderzoek te doen voordat u uw acupuncturist kiest. Immers, een goede klik tussen behandelaar en patiënt kan van belang zijn voor het welslagen van de behandeling. Dit is deel drie van drie.

  Lees meer
 • 2014-10-08_herfstdip

  Warm eten tegen een winterdip

  Wilt u weten wat u kunt doen met acupressuur? Of hoe heilzaam voeding kan zijn? In deze serie geeft Sandra Mars tips uit de Traditionele Chinese Geneeskunde waarmee u alledaagse kleine klachten kunt verlichten.

  Lees meer
 • Sport_en_blessures-folder_web

  Sport en blessures

  Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dat weten we inmiddels allemaal. Maar als we te veel of te zwaar trainen, kan het onze gezondheid schaden.

  Lees meer

Blog