Aanvraag accreditatie nascholing

De NVA accrediteert alleen nascholingsdagen die worden aangeboden door nascholingsinstituten, waarmee de NVA een nascholingscontract heeft afgesloten, of dagen die worden aangeboden door zusterorganisaties van de NVA. Bovendien dienen te accrediteren nascholingsdagen specifiek gericht te zijn op acupuncturisten. Wanneer een instituut een nascholingscontract met de NVA heeft, kan zij de door haar te organiseren dagen ter accreditatie aanbieden aan de Nascholingscommissie. Aan iedere aanvraag accreditatie zijn kosten verbonden. De goedgekeurde nascholingen worden gepubliceerd in het verenigingsblad de Huang Ti, en op het ledengedeelte van de NVA-website.

De bedragen voor 2018 zijn voor de aanvraag beoordeling € 53,24 en voor erkenning en publicatie € 132,77 (deze bedragen zijn excl. BTW).

Hier vindt u een voorbeeld nascholingscontract, zodat u kunt zien wat de voorwaarden zijn. Tevens beschikbaar een Engelstalig voorbeeld.

Indien u een nascholingscontract met de NVA wilt afsluiten, verzoeken wij u een uittreksel van de Kamer van Koophandel of uw statuten te sturen aan NVA-secretariaat, van Persijnstraat 17 3811 LS Amersfoort

Blog

 • Dollarphotoclub_35963180

  Acupunctuur prima ‘alternatief’ bij pijn

  Regelmatig in het nieuws: het gebruik van zware pijnstillers stijgt explosief. In 2017 is het gebruik op jaarbasis toegenomen met 14 procent. Vooral het paardenmiddel Oxycodon (+21 procent) geniet steeds meer populariteit. Acupunctuur is een goede keus bij pijn. In Amerika bestrijdt men er een dreigende verslavings-
  epidemie mee.

  Lees meer
 • Foto_tan_orgineel

  Leonard Tan

  Ik was onvoldoende tevreden over mijn reguliere handelen als fysiotherapeut en wilde meer. Dat heb ik ruimschoots gekregen. De inspiratie is ...

  Lees meer
 • Acu_en_agp

  De pijnaanvallen kwamen door de medicatie heen

  Pijn is een klacht waarmee veel mensen te maken hebben. Heel vaak gaat het om chronische pijn. Dat is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

  Lees meer
 • Ren_mai_4-_poort_van_de_bron

  Poort van De Bron

  ofwel Ren Mai 4 - Guan Yuan

  In deze serie beschrijft acupuncturist Frank Roosen de acupunctuurpunten vanuit hun filosofische achtergrond. Het resultaat is een prachtige verzameling teksten die veel inzicht geven in het groeiproces van de mens.

  Lees meer
 • Kies_uw_acupuncturist_3

  Welke acupuncturist kiest u?

  In een reeks bijdragen nodigt arts en acupuncturist Koos van Kooten u uit wat zelfonderzoek te doen voordat u uw acupuncturist kiest. Immers, een goede klik tussen behandelaar en patiënt kan van belang zijn voor het welslagen van de behandeling. Dit is deel drie van drie.

  Lees meer
 • 2014-10-08_herfstdip

  Warm eten tegen een winterdip

  Wilt u weten wat u kunt doen met acupressuur? Of hoe heilzaam voeding kan zijn? In deze serie geeft Sandra Mars tips uit de Traditionele Chinese Geneeskunde waarmee u alledaagse kleine klachten kunt verlichten.

  Lees meer
 • Sport_en_blessures-folder_web

  Sport en blessures

  Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dat weten we inmiddels allemaal. Maar als we te veel of te zwaar trainen, kan het onze gezondheid schaden.

  Lees meer

Blog