Acupunctuur blijft vergoed in 2019

Acupunctuur blijft vergoed in 2019

30/11/2018 geplaatst in Actualiteit

De kranten staan deze week bol van berichten over de actie van de CZ-groep om de vergoedingen voor alternatieve zorg drastisch te verminderen. Ook op TV is het volop in het nieuws. Acupunctuurfoto’s prijken in de krant, op websites en Facebook. Daardoor lijkt het misschien dat acupunctuur hoort bij de ‘belachelijke therapieën’, die niet meer vergoed worden.

Niets is minder waar!
Acupunctuur blijft vergoed in 2019! Voor acupunctuur is een groot draagvlak onder patiënten en dat weten de zorgverzekeraars. Wat u vindt is belangrijk!

De meeste zorgverzekeraars vergoeden nog steeds uw acupunctuurbehandelingen. Om u te helpen een goede keuze te maken is het vergoedingenoverzicht 2019 voor u gemaakt. Daarop vindt u wat de zorgverzekeraars vergoeden per behandeling en per jaar. Uiteraard is het verstandig ook te kijken wat u, naast acupunctuur, nog meer in uw pakket wenst. Klik onderaan deze pagina naar het overzicht 2019.

Draagvlak laten zien
Laat de zorgverzekeraars weten dat u vergoeding van alternatief en met name acupunctuur nodig vindt. Laat uw stem horen op een van de peilingen die momenteel gehouden worden. Doe dat, als het even kan, nu meteen, voordat de peilingen afgesloten worden! Klik rechts onder naar de peilingen.