Adverteren

Via een banner

Op het ledengedeelte van de website is ruimte voor banners. De NVA beslist over het plaatsen hiervan. Voor tarieven klik hier.

In ons magazine Huang Ti

Het full color magazine Huang Ti verschijnt vier keer per jaar. Naast verenigingsnieuws en actualiteiten vinden hierin vakinhoudelijke artikelen, interviews en boekverslagen een plek. NVA-leden, adverteerders, opleidingsinstituten en relaties ontvangen de Huang Ti. Het blad is tevens te verkrijgen via het donateurschap; kosten € 72,60 per jaar. Oud-NVA-leden kunnen de Huang Ti blijven ontvangen voor € 25 per jaar.

Advertentietarieven Huang Ti 2017
Advertentievoorschriften 2017
Richtlijnen voor advertorials Huang Ti 2017

Prices and conditions Huang Ti 2017

In de NVA Praktijkagenda

De NVA praktijkagenda, in A4-formaat, biedt veel ruimte voor afspraken en aantekeningen, naast de acupunctuurplaten in kleur. Lees meer over de mogelijkheden voor adverteren in de NVA praktijkagenda 2018.

Prices and conditions of advertising in NVA Agenda 2018

Het NVA-secretariaat kan u verder helpen indien u vragen heeft.

Blog

 • Adobestock_62406830

  Cosmetische acupunctuur

  Cosmetische acupunctuur, meer dan alleen de buitenkant.

  Lees meer
 • Foto_tan_orgineel

  Leonard Tan

  Ik was onvoldoende tevreden over mijn reguliere handelen als fysiotherapeut en wilde meer. Dat heb ik ruimschoots gekregen. De inspiratie is ...

  Lees meer
 • Acu_en_agp

  De pijnaanvallen kwamen door de medicatie heen

  Pijn is een klacht waarmee veel mensen te maken hebben. Heel vaak gaat het om chronische pijn. Dat is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

  Lees meer
 • Ma_25_-hemelse_spil_voor_web

  Hemelse spil

  ofwel Ma 25 - Tian Shu

  In deze serie beschrijft acupuncturist Frank Roosen de acupunctuurpunten vanuit hun filosofische achtergrond. Het resultaat is een prachtige verzameling teksten die veel inzicht geven in het groeiproces van de mens.

  Lees meer
 • Kies_uw_acupuncturist_3

  Welke acupuncturist kiest u?

  In een reeks bijdragen nodigt arts en acupuncturist Koos van Kooten u uit wat zelfonderzoek te doen voordat u uw acupuncturist kiest. Immers, een goede klik tussen behandelaar en patiënt kan van belang zijn voor het welslagen van de behandeling. Dit is deel drie van drie.

  Lees meer
 • Rijstepap

  Rijstepap 2.0.

  Gezond en voldoende ontbijten is belangrijk. Maar wist je dat het in de winter óók belangrijk is dat je ontbijt niet al te koud is?

  Lees meer
 • Sport_en_blessures-folder_web

  Sport en blessures

  Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dat weten we inmiddels allemaal. Maar als we te veel of te zwaar trainen, kan het onze gezondheid schaden.

  Lees meer

Blog