Collectieve verzekering

Conform het Huishoudelijk Reglement (hfdst. II, art. 3.g.) bent u als praktiserend NVA-lid verplicht een beroeps-aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, waarmee u zich verzekert tegen de gevolgen van het maken van medische fouten.

De NVA heeft vanaf 2011 een aantrekkelijke collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bij de VvAA, waarbij praktiserende leden zich kunnen aansluiten. De premie voor deze verzekering bedraagt in 2018 € 77,44 incl. 21% assurantiebelasting (jaarlijkse indexering).

Informatie over de collectieve beroeps- en bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering:

Omschrijving dekking VvAA collectieve verzekering

Algemene polisvoorwaarden van de VvAA

Voorwaarden aansprakelijkheid voor paramedische beroepen

Voorwaarden aansprakelijkheid voor medische beroepen

Toelichting dekking Wkkgz 2017

Aanmeldingsformulier voor collectieve verzekering

Opzegformulier voor collectieve verzekering

Niet collectief:

Wilt u zich liever elders verzekeren of heeft u al een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, dan dient de NVA reglementair in bezit te zijn van een kopie van uw polis, waarop uw persoonsnaam en het verzekerde beroep vermeld staan. De kopie wordt aan uw lidmaatschapsdossier toegevoegd; uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld.

Blog

 • Mediacampagne_lucht___longen

  Mediacampagne Lucht & Longen

  De NVA doet opnieuw mee aan de landelijke campagne Lucht & Longen, die vandaag verschijnt in de Telegraaf-bijlage Mijn Lichaam. In vijf speerpunten staat kort en goed waarom acupunctuur bij longklachten en hooikoorts helpt. Wie meer wil lezen gaat naar het online artikel over wat acupunctuur kan betekenen bij longproblemen.

  Lees meer
 • Foto_tan_orgineel

  Leonard Tan

  Ik was onvoldoende tevreden over mijn reguliere handelen als fysiotherapeut en wilde meer. Dat heb ik ruimschoots gekregen. De inspiratie is ...

  Lees meer
 • Acu_en_agp

  De pijnaanvallen kwamen door de medicatie heen

  Pijn is een klacht waarmee veel mensen te maken hebben. Heel vaak gaat het om chronische pijn. Dat is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

  Lees meer
 • Ren_mai_4-_poort_van_de_bron

  Poort van De Bron

  ofwel Ren Mai 4 - Guan Yuan

  In deze serie beschrijft acupuncturist Frank Roosen de acupunctuurpunten vanuit hun filosofische achtergrond. Het resultaat is een prachtige verzameling teksten die veel inzicht geven in het groeiproces van de mens.

  Lees meer
 • Kies_uw_acupuncturist_3

  Welke acupuncturist kiest u?

  In een reeks bijdragen nodigt arts en acupuncturist Koos van Kooten u uit wat zelfonderzoek te doen voordat u uw acupuncturist kiest. Immers, een goede klik tussen behandelaar en patiënt kan van belang zijn voor het welslagen van de behandeling. Dit is deel drie van drie.

  Lees meer
 • Hooikoorts_-_niezen

  Hatsjoe! ....Hooikoorts?

  Wilt u weten wat u kunt doen met acupressuur? Of hoe heilzaam voeding kan zijn? In deze serie geeft Sandra Mars tips uit de Traditionele Chinese
  Geneeskunde waarmee u alledaagse kleine klachten kunt verlichten.

  Lees meer
 • Sport_en_blessures-folder_web

  Sport en blessures

  Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dat weten we inmiddels allemaal. Maar als we te veel of te zwaar trainen, kan het onze gezondheid schaden.

  Lees meer

Blog