Collectieve verzekering

Conform het Huishoudelijk Reglement (hfdst. II, art. 3.f.) bent u als praktiserend NVA-lid verplicht een beroeps-aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, waarmee u zich verzekert tegen de gevolgen van het maken van medische fouten.

De NVA heeft vanaf 2011 een aantrekkelijke collectieve beroeps/bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering bij de VvAA, waarbij praktiserende leden zich kunnen aansluiten. Inmiddels hebben zich al 380 leden aangesloten bij dit collectief. De premie voor deze verzekering bedraagt in 2017 € 75,14 incl. 21% assurantiebelasting (jaarlijkse indexering).

Informatie over de collectieve beroeps/bedrijfs aansprakelijkheidsverzekering:

Omschrijving dekking VvAA collectieve verzekering:

Algemene polisvoorwaarden van de VvAA

Voorwaarden aansprakelijkheid voor paramedische beroepen

Voorwaarden aansprakelijkheid voor medische beroepen

Aanmeldingsformulier voor collectieve verzekering

Opzegformulier voor collectieve verzekering


Niet collectief:

Wilt u zich liever elders verzekeren of heeft u al een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, dan dient de NVA reglementair in bezit te zijn van een kopie van uw polis, waarop uw persoonsnaam en het verzekerde beroep vermeld staan. De kopie wordt aan uw lidmaatschapsdossier toegevoegd; uw gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld.

Blog

 • Adobestock_62406830

  Ook in Amerika acupunctuurpatiënt dik tevreden

  Recent Amerikaans onderzoek onder 89.000 (!) acupunctuurpatiënten laat zien dat zij bovengemiddeld tevreden zijn over zowel de behandeling als de acupuncturist. Net als in Nederland, zo blijkt.

  Lees meer
 • Foto_tan_orgineel

  Leonard Tan

  Ik was onvoldoende tevreden over mijn reguliere handelen als fysiotherapeut en wilde meer. Dat heb ik ruimschoots gekregen. De inspiratie is ...

  Lees meer
 • Acu_en_agp

  De pijnaanvallen kwamen door de medicatie heen

  Pijn is een klacht waarmee veel mensen te maken hebben. Heel vaak gaat het om chronische pijn. Dat is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

  Lees meer
 • Long_7_-_being_different

  Gebroken reeks

  ofwel Long 7- Lie Que

  In deze serie beschrijft acupuncturist Frank Roosen de acupunctuurpunten vanuit hun filosofische achtergrond. Het resultaat is een prachtige verzameling teksten die veel inzicht geven in het groeiproces van de mens.

  Lees meer
 • Kies_uw_acupuncturist_3

  Welke acupuncturist kiest u?

  In een reeks bijdragen nodigt arts en acupuncturist Koos van Kooten u uit wat zelfonderzoek te doen voordat u uw acupuncturist kiest. Immers, een goede klik tussen behandelaar en patiënt kan van belang zijn voor het welslagen van de behandeling. Dit is deel drie van drie.

  Lees meer
 • Blog_detox

  Vasten volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde

  Moderne detox-kuren zijn vooral gericht op ontgiften.Heel belangrijk natuurlijk. Maar het opbouwen van energie is net zo belangrijk!

  Lees meer
 • Chse5nhwwaaxxdi

  De overgang

  De overgang (menopauze) is de fase waarin een vrouw afscheid neemt van haar vruchtbare jaren. Haar rol in het leven verandert. Het is een natuurlijk proces. Door veranderingen in de hormoonhuishouding kunnen lichamelijke ...

  Lees meer

Blog