Dagprogramma

8.30 uur Inschrijving en ontvangst met koffie en thee 9.30 uur Opening door Harm J. Elsinga, voorzitter 9.40 uur Introductie oncologie door Johanna Biemans, dagvoorzitter 9.50 uur Prof. Dr. Gustav Dobos 10.35 uur De jubilarissen worden in het zonnetje gezet 10.45 uur Pauze met koffie en thee 11.15 uur Dr. Mecheline van der Linden 12.00 uur Prof. Dr. Li Jie 12.45 uur Presentatie NVA-filmpje door Johanna Biemans 12.50 uur Lunchpauze 14.00 uur Prof. Dr. Jan Baak 14.45 uur Drs. Karlien Bongers 15.30 uur Pauze met koffie en thee 16.00 uur Dr. Yair Maimon 16.45 uur Afsluiting 17.00 uur Uitreiking certificaten, napraten met een drankje 18.15 – 21.15 uur Diner Het Klooster onthaalt de congresgangers die hebben gereserveerd op een uitgebreid dinerbuffet In de pauzes kunt u een bezoek brengen aan onze sponsors, die deze dag aanwezig zijn met hun producten.

Blog

 • Adobestock_62406830

  Ook in Amerika acupunctuurpatiënt dik tevreden

  Recent Amerikaans onderzoek onder 89.000 (!) acupunctuurpatiënten laat zien dat zij bovengemiddeld tevreden zijn over zowel de behandeling als de acupuncturist. Net als in Nederland, zo blijkt.

  Lees meer
 • Foto_tan_orgineel

  Leonard Tan

  Ik was onvoldoende tevreden over mijn reguliere handelen als fysiotherapeut en wilde meer. Dat heb ik ruimschoots gekregen. De inspiratie is ...

  Lees meer
 • Acu_en_agp

  De pijnaanvallen kwamen door de medicatie heen

  Pijn is een klacht waarmee veel mensen te maken hebben. Heel vaak gaat het om chronische pijn. Dat is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

  Lees meer
 • Long_7_-_being_different

  Gebroken reeks

  ofwel Long 7- Lie Que

  In deze serie beschrijft acupuncturist Frank Roosen de acupunctuurpunten vanuit hun filosofische achtergrond. Het resultaat is een prachtige verzameling teksten die veel inzicht geven in het groeiproces van de mens.

  Lees meer
 • Kies_uw_acupuncturist_3

  Welke acupuncturist kiest u?

  In een reeks bijdragen nodigt arts en acupuncturist Koos van Kooten u uit wat zelfonderzoek te doen voordat u uw acupuncturist kiest. Immers, een goede klik tussen behandelaar en patiënt kan van belang zijn voor het welslagen van de behandeling. Dit is deel drie van drie.

  Lees meer
 • Blog_detox

  Vasten volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde

  Moderne detox-kuren zijn vooral gericht op ontgiften.Heel belangrijk natuurlijk. Maar het opbouwen van energie is net zo belangrijk!

  Lees meer
 • Chse5nhwwaaxxdi

  De overgang

  De overgang (menopauze) is de fase waarin een vrouw afscheid neemt van haar vruchtbare jaren. Haar rol in het leven verandert. Het is een natuurlijk proces. Door veranderingen in de hormoonhuishouding kunnen lichamelijke ...

  Lees meer

Blog