Jubileumcongres 7 oktober 2017

Het Jubileumcongres 40 jaar NVA heeft als thema:

LET'S TALK ABOUT SEX

Het ABC van seksualiteit binnen de Chinese Geneeskunde

Inschrijving mogelijk tot uiterlijk 22 september!

Met speciale dank aan onze sponsors

Datum en tijd
Zaterdag 7 oktober van 9.30 tot 17.00 uur met aansluitend borrel en diner.
De inschrijfbalie is open vanaf 8.30 uur.
Feestelijke opening om 9.30 uur.

Locatie:
Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Logistiek:
Op het station Driebergen-Zeist staan vanaf 8.00 uur pendelbusjes klaar om u naar de congreslocatie te brengen. Vanaf 17.00 uur zijn de pendelbusjes op de congreslocatie om u naar het station te brengen.

Blog

 • Rugklachten-folder_web

  'Acupunctuur hielp mij van mijn rugpijn af'

  We horen het best vaak: artsen en therapeuten die sceptisch of soms ronduit afwijzend staan tegenover acupunctuur terwijl hun patiënten, vaak ten einde raad, toch naar een acupuncturist gaan en er ongelooflijk veel baat bij hebben

  Lees meer
 • Foto_tan_orgineel

  Leonard Tan

  Ik was onvoldoende tevreden over mijn reguliere handelen als fysiotherapeut en wilde meer. Dat heb ik ruimschoots gekregen. De inspiratie is ...

  Lees meer
 • Acu_en_agp

  De pijnaanvallen kwamen door de medicatie heen

  Pijn is een klacht waarmee veel mensen te maken hebben. Heel vaak gaat het om chronische pijn. Dat is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

  Lees meer
 • Long_7_-_being_different

  Gebroken reeks

  ofwel Long 7- Lie Que

  In deze serie beschrijft acupuncturist Frank Roosen de acupunctuurpunten vanuit hun filosofische achtergrond. Het resultaat is een prachtige verzameling teksten die veel inzicht geven in het groeiproces van de mens.

  Lees meer
 • Kies_uw_acupuncturist_3

  Welke acupuncturist kiest u?

  In een reeks bijdragen nodigt arts en acupuncturist Koos van Kooten u uit wat zelfonderzoek te doen voordat u uw acupuncturist kiest. Immers, een goede klik tussen behandelaar en patiënt kan van belang zijn voor het welslagen van de behandeling. Dit is deel drie van drie.

  Lees meer
 • Na_de_bevalling

  Krachtvoer voor na de bevalling

  Wilt u weten wat u kunt doen met acupressuur? Of hoe heilzaam voeding kan zijn? In deze serie geeft Sandra Mars tips uit de Traditionele Chinese Geneeskunde waarmee u alledaagse kleine klachten kunt verlichten.

  Lees meer
 • Sport_en_blessures-folder_web

  Sport en blessures

  Sporten is gezond voor lichaam en geest. Dat weten we inmiddels allemaal. Maar als we te veel of te zwaar trainen, kan het onze gezondheid schaden.

  Lees meer

Blog