Het secretariaat

Wij zijn telefonisch bereikbaar, 033-4616141, elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Per mail kunt u ons ook op andere tijden bereiken.


Marijke Hofs – bureaumanager
Vanaf 2003 ben ik werkzaam op het secretariaat van de NVA en doe mijn werk met passie. Het is een uitdaging de organisatie, met haar vrijwilligers, op professionele wijze te ondersteunen en de daarbij behorende processen zo goed mogelijk te laten verlopen.


Wilma van Maarschalkerweerd – secretaresse
Eind 2004 viel ik als NVA-bestuurslid in voor een zieke secretaresse en ben niet meer weggegaan. Ik werk vanaf 2007 vier dagen per week als secretaresse en een dag als acupuncturist. Begin 2016 sloot ik mijn praktijk. Ik geniet van schrijven: teksten voor de website en Huang Ti, correspondentie en verenigingsstukken. Een adequate communicatie met de leden, binnen het kader en met de buitenwacht is essentieel.


Wil Muis – administratief medewerker
Van maandag tot en met donderdagochtend werk ik met veel plezier op het secretariaat. Mijn werkzaamheden bestaan uit het beheren van het ledenbestand, toelating leden, nascholing leden en aanvragen accreditatie nascholing van onderwijsinstellingen.


Esther Mexsenaar – secretarieel medewerker
Sinds april 2007 werk ik in de prettige omgeving van het secretariaat met leuke collega's voor de NVA. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het beantwoorden van de email, het versturen van de bestellingen en het aannemen van de telefoon.

Blog

 • Adobestock_62406830

  Ook in Amerika acupunctuurpatiënt dik tevreden

  Recent Amerikaans onderzoek onder 89.000 (!) acupunctuurpatiënten laat zien dat zij bovengemiddeld tevreden zijn over zowel de behandeling als de acupuncturist. Net als in Nederland, zo blijkt.

  Lees meer
 • Foto_tan_orgineel

  Leonard Tan

  Ik was onvoldoende tevreden over mijn reguliere handelen als fysiotherapeut en wilde meer. Dat heb ik ruimschoots gekregen. De inspiratie is ...

  Lees meer
 • Acu_en_agp

  De pijnaanvallen kwamen door de medicatie heen

  Pijn is een klacht waarmee veel mensen te maken hebben. Heel vaak gaat het om chronische pijn. Dat is pijn die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

  Lees meer
 • Long_7_-_being_different

  Gebroken reeks

  ofwel Long 7- Lie Que

  In deze serie beschrijft acupuncturist Frank Roosen de acupunctuurpunten vanuit hun filosofische achtergrond. Het resultaat is een prachtige verzameling teksten die veel inzicht geven in het groeiproces van de mens.

  Lees meer
 • Kies_uw_acupuncturist_3

  Welke acupuncturist kiest u?

  In een reeks bijdragen nodigt arts en acupuncturist Koos van Kooten u uit wat zelfonderzoek te doen voordat u uw acupuncturist kiest. Immers, een goede klik tussen behandelaar en patiënt kan van belang zijn voor het welslagen van de behandeling. Dit is deel drie van drie.

  Lees meer
 • Blog_detox

  Vasten volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde

  Moderne detox-kuren zijn vooral gericht op ontgiften.Heel belangrijk natuurlijk. Maar het opbouwen van energie is net zo belangrijk!

  Lees meer
 • Chse5nhwwaaxxdi

  De overgang

  De overgang (menopauze) is de fase waarin een vrouw afscheid neemt van haar vruchtbare jaren. Haar rol in het leven verandert. Het is een natuurlijk proces. Door veranderingen in de hormoonhuishouding kunnen lichamelijke ...

  Lees meer

Blog