Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Het secretariaat

Wij zijn telefonisch bereikbaar, 033-4616141, elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Per mail zijn wij te bereiken op: nva@acupunctuur.nl.

Marijke Hofs – bureaumanager: 
"Vanaf 2003 ben ik werkzaam op het secretariaat van de NVA en doe mijn werk met passie. Het is een uitdaging de organisatie, met haar vrijwilligers, op professionele wijze te ondersteunen en de daarbij behorende processen zo goed mogelijk te laten verlopen. De financiële administratie hoort bij mijn bureau. Het secretariaat speelt een centrale rol, in overleg met bestuur, kader en externe partijen, bij het vormgeven van de uitstraling van de NVA. Dat vereist aandacht voor veel verschillende aspecten en vernieuwing op zijn tijd."

Wil Muis – administratief medewerker:
"Van maandag tot en met donderdagochtend werk ik met veel plezier op het secretariaat. Mijn werkzaamheden bestaan uit het beheren van het ledenbestand en toelating leden. Met het invoeren van de westers medische nascholing en de aanpassing van het toelatingsbeleid is er veel werk bijgekomen."

Esther Mexsenaar – secretarieel medewerker:
"Sinds april 2007 werk ik in de prettige omgeving van het secretariaat met leuke collega's voor de NVA. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het beantwoorden van de email, het versturen van de bestellingen en het aannemen van de telefoon. Ik ondersteun Wil door het verwerken en opslaan van documenten die leden insturen."

Jasminka Vlacic - administratief medewerker:
"Sinds mei 2018 werk ik met veel plezier op het secretariaat.
Afdeling Nascholing ondersteun ik met het verwerken en factureren van de accreditatie aanvragen na- en bijscholingen van de onderwijsinstellingen. Het verwerken van de registratie na- en bijscholingen en de nascholingsverplichting van de leden. Ook zorg ik ervoor dat het cursusaanbod op het ledenportaal en in de Huang Ti up to date is.
Tevens ondersteun ik Marijke op financieel gebied zoals het betalen van facturen, debiteurenbewaking en de declaraties van de kaderleden verwerken en uitbetalen. Ook boek ik alle facturen in Account View.”

Danielle Hurenkamp - secretaresse:
"In september 2023 ben ik bij de NVA gestart als secretaresse. Bij mijn taken hoort onder andere de ondersteuning van de diverse afdelingen met het beheer van de agenda's en notulen, ik help mee in de voorbereiding van de algemene ledenvergadering, verzorg de wekelijkse Nieuwsflitsen en plaats berichten op de Facebookpagina van de NVA. Een leuke, veelzijdige functie!"