Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Het secretariaat

Wij zijn telefonisch bereikbaar, 033-4616141, elke werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Per mail kunt u ons ook op andere tijden bereiken: nva@acupunctuur.nl.

Marijke Hofs – bureaumanager: 
"Vanaf 2003 ben ik werkzaam op het secretariaat van de NVA en doe mijn werk met passie. Het is een uitdaging de organisatie, met haar vrijwilligers, op professionele wijze te ondersteunen en de daarbij behorende processen zo goed mogelijk te laten verlopen. De financiële administratie hoort bij mijn bureau. Het secretariaat speelt een centrale rol, in overleg met bestuur, kader en externe partijen, bij het vormgeven van de uitstraling van de NVA. Dat vereist aandacht voor veel verschillende aspecten en vernieuwing op zijn tijd."

Wilma van Maarschalkerweerd – secretaresse:
"Eind 2004 viel ik als bestuurslid in voor een zieke secretaresse en ben niet meer weggegaan. Ik werk vanaf begin 2007 vier dagen per week als secretaresse en tot begin 2016 een dag per week als acupuncturist. Ik geniet erg van schrijven: teksten voor de website en Nieuwsflits, Facebook en Huang Ti, correspondentie en verenigingsstukken.
Een adequate communicatie met de leden, binnen het kader en met de buitenwacht is essentieel."

Wil Muis – administratief medewerker:
"Van maandag tot en met donderdagochtend werk ik met veel plezier op het secretariaat. Mijn werkzaamheden bestaan uit het beheren van het ledenbestand, toelating leden, nascholing leden en aanvragen accreditatie nascholing van onderwijsinstellingen. Met het invoeren van de westers medische nascholing en de aanpassing van het toelatingsbeleid is er veel werk bijgekomen."

Esther Mexsenaar – secretarieel medewerker:
"Sinds april 2007 werk ik in de prettige omgeving van het secretariaat met leuke collega's voor de NVA. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het beantwoorden van de email, het versturen van de bestellingen en het aannemen van de telefoon. Ik ondersteun Wil door het verwerken en opslaan van documenten die leden insturen."

Jasminka Vlacic - administratief medewerker:
"Sinds mei 2018 werk ik op het NVA-secretariaat. Ik heb een deel van de werkzaamheden van Wil overgenomen. Voorlopig hou ik me bezig met alles wat met nascholing te maken heeft, word ik ingewerkt op financieel gebied en ben ik inzetbaar voor divers administratief werk dat opduikt. Zo leer ik de vereniging, de leden en het kader stap voor stap kennen. Interessant!"