Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Lid worden

Voor meer informatie over het lidmaatschap en aanmelding verwijzen we je graag naar de besloten pagina 'Lidmaatschap'. Maar we nodigen je graag uit om eerst even verder te lezen!

Waarom de NVA?
Wij zijn de grootste beroepsvereniging voor acupunctuur in Nederland. Ons doel is de kwaliteit van acupunctuur hoog te houden en het nog meer op de zorgkaart te zetten. We zijn een volwaardige partij binnen de gezondheidszorg en worden door overheid en zorgverzekeraars serieus genomen.

We zetten ons in voor jouw belangen!
Dan kun jij je concentreren op je praktijk. We onderhandelen voor jou met partijen waarmee je, direct of indirect, te maken hebt. En we stellen alle informatie beschikbaar die je nodig hebt om je vak goed uit te kunnen oefenen.

Het lidmaatschap van de NVA biedt jouw cliënt zekerheid.
Het is een kwaliteitskenmerk voor je praktijk. Bovendien hanteert de NVA een heldere klachtenprocedure waarop je cliënt kan terugvallen als het nodig is.

Andere voordelen van het NVA-lidmaatschap:

  • We zijn behulpzaam en elke werkdag goed bereikbaar, met een servicegericht secretariaat dat snel en adequaat reageert
  • We hebben een ervaren, professioneel en stabiel bestuur
  • We beschikken over een ruime sortering informatief materiaal voor de dagelijkse praktijk
  • We sturen elke week een nieuwsflits met daarin actuele informatie van bestuur, uit de vereniging en over acupunctuur in Nederland en daarbuiten
  • We hebben een groot bestand aan actieve vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging en daarmee voor jou

Laagdrempelig
We stellen hoge eisen aan kwaliteit maar dat betekent niet dat lid worden ingewikkeld is. Iedereen die een diploma heeft van een door de NVA erkende acupunctuuropleiding én de opleiding Medische Basiskennis heeft afgerond, dan wel daartoe bereid is, kan lid worden.
Voor meer informatie over het lidmaatschap en aanmelding verwijzen we je graag naar de rubriek Lidmaatschap! De link vind je bovenaan deze pagina.

We hopen je binnenkort te begroeten als lid van de NVA!
Heb je nog vragen? Neem contact op met ons secretariaat:
T: 033 - 461 61 41 (9.00 - 12.00 uur)
E: nva@acupunctuur.nl