Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Acupunctuur Praktijk Yingwu

Aangenaam, ik ben Esther Wijga, ik ben sinds 2011 werkzaam als acupuncturist en mijn praktijk is gevestigd in Aalsmeer.

Na een lange zoektocht naar een oplossing voor mijn allergieën kwam ik in aanraking met acupunctuur. Dit was voor mij een openbaring, acupunctuur verloste mij van de meeste chronische kwaaltjes. Dit maakte mij heel enthousiast en daarom ben ik de vierjarige opleiding acupunctuur gaan volgen aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.
Acupunctuur is echt mijn passie geworden en het is geweldig om zo veel te kunnen betekenen voor andere mensen.

In 2009 hebben we met ons gezin een paar maanden door Thailand gereisd. Tijdens deze reis heb ik een opleiding Thaise massage gedaan aan de WATPO Thai Traditional Medical School in Bangkok. Daar is mijn passie voor massage ontstaan en daarom ben ik later de opleiding Qigong Tuina gaan doen. Deze tweejarige opleiding heb ik afgerond in 2019. De Qigong Tuina massage vind ik een hele effectieve aanvulling op acupunctuurbehandelingen en die gebruik ik veelvuldig.

In 2010 ben ik afgestudeerd als acupuncturist, wel vind ik het belangrijk mezelf steeds verder te ontwikkelen en mijn kennis te verbreden en te verdiepen. Daarom volg ik regelmatig cursussen en opleidingen op het gebied van acupunctuur, voeding, healing en spiritualiteit. Momenteel ben ik een opleiding intuïtieve ontwikkeling en mediumschap aan het volgen.

Inmiddels heb ik de afgelopen jaren al veel mensen kunnen helpen en hun klachten met acupunctuur laten afnemen of helemaal laten verdwijnen. Durf jij een behandeling bij mij aan?

Ik werk met de volgende TCG-disciplines: en met de volgende aanverwante disciplines:

Op www.yingwu.nl vindt u meer informatie over de praktijk en de overige behandeldisciplines.

Praktijkgegevens

Acupunctuur Praktijk Yingwu
Mevr. E. Wijga
Hortensialaan 82
1431 VD Aalsmeer