Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Acupunctuurpraktijk Hoorn

Mijn naam is Ineke Feldmann. Ik ben acupuncturist en het gezicht achter Acupunctuurpraktijk Hoorn. In mijn praktijk is iedereen welkom! Of je nu lichamelijk of emotioneel niet lekker in je vel zit, ik help je met veel gedrevenheid en passie om van je klachten af te komen en terug te keren naar een leven vol energie.

Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en heb verschillende medische opleidingen gevolgd. Door omstandigheden raakte ik oververmoeid en had ik behoefte aan hulp. Medisch gezien was er niets aan de hand maar mijn energie was weg en ik voelde een enorme disbalans. Wat ik zocht, vond ik niet in het reguliere circuit en zo kwam ik uit bij acupunctuur en dat opende mijn ogen.

Op dat moment ben ik mij gaan verdiepen in de oosterse geneeskunde, die de mens centraal stelt vanuit een holistische gedachte, waarin lichaam en geest in balans moeten zijn. Acupunctuur was voor mij de manier om weer op krachten te komen en die ervaring heeft mij doen besluiten om acupuncturist te worden en zo andere mensen te helpen. Ik heb namelijk de overtuiging dat ik meer voor mensen kan bereiken als ik mij op de mens als geheel kan richten in plaats van op symptoombestrijding alleen. Tijdens mijn opleiding in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) heb ik mij gespecialiseerd in pijnklachten, sportblessures, burn out, vruchtbaarheidsproblemen en dry needling.

Door mijn persoonlijke ervaring en brede achtergrond ervaar ik dagelijks hoe krachtig de combinatie van de reguliere en oosterse geneeswijze is. Het biedt mij zo veel meer mogelijkheden om klachten heel specifiek en met de juiste benadering te behandelen.

Ik werk met de volgende TCG-disciplines: en met de volgende aanverwante disciplines:

Op www.acupunctuurpraktijk-hoorn.nl vindt u meer informatie over de praktijk en de overige behandeldisciplines.

Praktijkgegevens

Acupunctuurpraktijk Hoorn
Mevr. I. Feldmann
Duke Ellingtonhof 60
1628 TC Hoorn