Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Maya Fridman en Erich Berghammer

Maya Fridman is bekend om haar
gepassioneerde uitvoeringen met een unieke mix van stijl en genres.
Haar concerten dragen diepere filosofische thema’s; haar opnames richten zich op de ontwikkeling van hedendaagse muziek voor cello en de stem.

In 2019 won Maya de begeerde Dutch Classical Talent Award. Ze was Artist in Residence bij TivoliVredenburg in het theaterseizoen 2020/2021.


Erich Berghammer verzon de term Aroma Jockey in 2002. Hij wil de grenzen van podiumkunst verleggen en muziek vertalen in geur tijdens live events. “Mijn grootste inspiratie was dat
geur een niet-gezien, bijna niet-bestaand medium is. 

Slechts een paar creatieve geesten durven geur als artistieke uitdrukking te zien.” Inmiddels treedt hij al 20 jaar op als geurkunstenaar onder zijn artiestennaam ODO7.

Aether, een concert van geur en geluid

Cellist/componist Maya Fridman en Erich Berghammer, de uitvinder van aroma jockeying ODO7, bundelen de krachten en creëren Aether, een meeslepend concert van geur en geluid.

Onderdompelen in ervaren en verwonderen

Geuren hebben de kracht om onze waarneming naar een hoger plan te tillen, verloren gewaande herinneringen op te roepen en ons de wereld anders te laten ervaren. Ook muziek doet iets met je. Stel je eens voor: terwijl je je oren spitst op de eerste celloklanken reiken je neusvleugels naar een binnendrijvende  geursensatie. Je ademt in en weer uit, je ontspant én bent gespannen verwachtingsvol, je zintuigen klaarwakker. Een onderdompeling in ervaren en verwonderen, als een warme stroom om in mee te drijven.