Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

FemVitaal Acupunctuur

Achtergrond
Mijn naam is Caroline Albers. Als twintiger kwam ik in contact met acupunctuur. Keer ik op keer stond ik versteld van de heilzame en spectaculaire werking van de therapie en raakte ik geïntrigeerd door de Chinese geneeskunde en filosofie die eraan ten grondslag liggen: eeuwenoude kennis van de mens en de natuur die nog altijd verrassend actueel is. En die het lichaam in staat stelt zelf problemen op te lossen. Een natuurlijke aanpak zonder bijwerkingen.

Het mooie is dat je je oneindig in acupunctuur kunt verdiepen en dan steeds nieuwe dingen ontdekt. En omdat ik het liefst werk doe waarbij de mens centraal staat, besloot ik de acupunctuuropleiding te volgen. Ik voltooide de hbo-opleiding klassieke acupunctuur aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. Daarna volgde ik diverse nascholingen om mijn praktische en theoretische vaardigheden bij te houden en verder te ontwikkelen. Zo deed ik cursussen op het gebied van pijnbehandeling, oor-acupunctuur, gynaecologie, voedingsleer en cosmetische acupunctuur. In mijn praktijk in Amstelveen werk ik samen met twee acupuncturisten/fysiotherapeuten en delen we dagelijks kennis en ervaring.

Specialisatie

Mijn affiniteit ligt bij klachten waarmee veel vrouwen in de loop van hun leven te maken krijgen: hormonale klachten, problemen met het gewicht, stress en slapeloosheid, vermoeidheid en huidveroudering. Naast een acupunctuurbehandeling geef ik ondersteunende informatie in de vorm van boekjes en flyers.

FemVitaal

Aandacht, een rustgevende sfeer, en een inhoudelijke benadering zijn de sleutelwoorden die ik verbind aan mijn praktijk FemVitaal. Het is een plek waar de vrouw centraal staat en je alle tijd en aandacht krijgt. Met als doel dat je je snel weer fit en energiek voelt.

Ik werk met de volgende TCG-disciplines: en met de volgende aanverwante disciplines:
  • Cosmetische acupunctuur

Op www.femvitaal.nl vindt u meer informatie over de praktijk en de overige behandeldisciplines.

Praktijkgegevens

FemVitaal Acupunctuur
Mevr. C.H.M. Albers
Groen van Prinsterenlaan 73
1181 TP Amstelveen