Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Naar de acupuncturist

Naar de acupuncturist

In onze blogs geven wij vaak het advies om een afspraak te maken met één van onze acupuncturisten. Die vind je eenvoudig bij Zoek een acupuncturist bovenaan de pagina. Misschien heb je al een naam van een therapeut gekregen van een familielid, vriend of kennis. Maar past die acupuncturist wel bij jou?

Fijn als er een klik is
Wat je kunt doen is van tevoren even tijd nemen om na te denken over wat je verwacht van een behandeling, met jouw klacht, op dit moment in je leven, met de vragen die je hebt. Het is gewoon fijn als er een klik is tussen jou en degene die je begeleidt naar minder pijn, meer gezondheid, balans, beter in je vel zitten.

Kies uw acupuncturist
In een aantal blogs nodigt arts acupuncturist Koos van Kooten je uit om eerst eens bij jezelf te ontdekken wat jij belangrijk vindt en wat je hoopt te bereiken. Daarna kun je wat websites bekijken en de laatste stap is contact opnemen met een of meerdere acupuncturisten om te kijken met wie het klikt.
Zodat je later kunt zeggen: Dat ik toen naar die acupuncturist ben gegaan, is een goede zet geweest. Het heeft me veel gebracht.

Klik hieronder en laat je meevoeren!