Stress en burn out

De NVA adverteerde op 29 september in de bijlage van De Telegraaf en online in de gezondheidsuitgave Planet Health. Thema: De Hersenen.

De kracht van acupunctuur bij stress en burn out

- een heel persoonlijke benadering
- behandeling vanuit verschillende invalshoeken
- aandacht voor preventie

De manier waarop stress en burn out ontstaan is bij iedereen anders en de klachten zijn divers. De acupuncturist stemt de behandeling af op jouw klachten, leefstijl en gewoonten. Doordat acupunctuur het zelfhelend vermogen van je lichaam versterkt voel je je in de fase van herstel al snel vitaler.

Wat kun je verwachten als je kiest voor acupunctuur?

- De acupunctuurbehandeling vermindert klachten als vermoeidheid en gespannenheid en versterkt de werking van organen, zoals lever en nieren, waardoor klachten minder snel terugkeren.
- Met kruiden wordt de energievoorraad in je lichaam weer op peil gebracht. Hierdoor ga je je sterker voelen en lukt het je beter om goed voor jezelf te zorgen.
- Voeding is een belangrijke energiebron en met de juiste voedingsadviezen kun je je eetpatroon afstemmen op jouw specifieke behoeften waardoor je je fitter en energieker gaat voelen.
- Leefstijladviezen, met daarin veel aandacht voor rust en ontspanning, verminderen langdurige stress. Deze vorm van stress speelt een grote rol bij het ontstaan van een burn out.
- Eenvoudige en langzame Qi Gong-oefeningen zijn heel heilzaam én prettig om te doen. Zelfs met vijf minuten per dag ervaar je al de rustgevende werking ervan op lichaam en geest.

Meer informatie?
Maak een afspraak met een NVA-acupuncturist bij jou in de buurt. Bij een NVA-acupuncturist ben je altijd in vertrouwde handen.