Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Acupunctuur Vreeswijk


Mijn naam is Marian Blaak. Na dertig jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt in diverse specialismen, vooral in de acute hulpverlening op de ambulance en op de IC, werd het voor mij tijd om het roer om te gooien. Onveranderd is mijn bewogenheid bij het welzijn van mensen maar nu op een manier, die meer recht doet aan het hele verhaal. En waarbij meer tijd is voor contact en verdieping.

Waarom het acupunctuur is geworden?
Ik ben zelf ooit met een klacht naar een acupuncturist gegaan. Tot mijn verbazing was ik daarna van mijn klacht af. Dit heeft mij zo geboeid dat ik me erin ben gaan verdiepen. Mijn nieuwsgierigheid werd eigenlijk alleen maar groter en in 2013 ben ik begonnen aan de acupunctuuropleiding bij de TCMA in Utrecht. Daar ontdekte ik pas echt de mogelijkheden van acupunctuur. 

Visie
Bestond mijn werk vroeger vooral uit het acuut oplossen van een medisch, vaak levensbedreigend probleem, door acupunctuur ben ik erachter gekomen dat een mens door meerdere factoren uit het lood geslagen kan zijn. Naast het behandelen van symptomen, kijk ik nu ook naar de oorzaak en probeer die samen met de patiënt in kaart te brengen. Zo kan een positief behandelresultaat ook een langdurig resultaat zijn.

Ik ben nog altijd verwonderd over wat er allemaal behandeld en veranderd kan worden met acupunctuur, met ongelooflijk mooie resultaten.

Ik werk met de volgende TCG-disciplines:

Op www.acupunctuurvreeswijk.nl vindt u meer informatie over de praktijk en de overige behandeldisciplines.

Praktijkgegevens

Acupunctuur Vreeswijk
Mevr. M.J. Blaak
Helling 10
3433 ZJ Nieuwegein