Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
  • Acupuncturisten in de buurt

AW Praktijk voor gezondheid

Mijn naam is Annemieke Wieman en ik ben inmiddels ruim twintig jaar werkzaam als fysiotherapeut, die met veel passie haar vak uitoefent en sinds 2020 heb ik dit kunnen uitbreiden met acupunctuur. Acupunctuur heeft mij altijd al getrokken omdat ik zelf ook met goede resultaten hiermee behandeld ben. Doordat ik zowel oosters als westers opgeleid ben, geeft het mij mogelijkheden bepaalde klachten te behandelen met goed resultaat. Oost en west vullen elkaar mooi aan. 

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met sportgerelateerde klachten. Zo heb ik meerdere jaren de junioren bij FC Utrecht begeleid. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met orthopedische klachten, zoals: heupen, knieën of kruisbanden, schouders en rugklachten (zowel in het ziekenhuis als in de praktijk).

De laatste tien jaar werk ik ook met dry needling en merk ik dat dit snel de pijnklachten kan verhelpen. Maar nu kan ik schakelen; daar waar acupunctuur een betere ingang is, adviseer ik die methode. Ik ben zeer leergierig en zal mezelf altijd blijven ontwikkelen om mijn patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.


Ik werk met de volgende TCG-disciplines: en met de volgende aanverwante disciplines:

Op www.acupunctuurvleuten.nl vindt u meer informatie over de praktijk en de overige behandeldisciplines.

Praktijkgegevens

AW Praktijk voor gezondheid
Mevr. A.M. Wieman
Rijnweide 1
3451 VM Vleuten