Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Ervaringen met acupunctuur bij kanker

Ervaringen met acupunctuur bij kanker

Zes mensen vertellen hun verhaal. Alle zes werden ze geconfronteerd met kanker en, tijdens en na het (reguliere) behandeltraject, met bijkomende klachten zoals moeheid, slapeloosheid, pijn, opvliegers enzovoort. Alle zes kwamen ze terecht bij een acupuncturist, vaak op advies van de oncoloog of de verpleegkundige.

Alle zes hebben ze ervaren wat acupunctuur voor hen deed en daar vertellen ze over, in een filmpje opgenomen voor de NVA. Juist ook om anderen hierop te wijzen. 

Kijk en luister in onze nieuwe rubriek naar wat ervaringsdeskundigen te vertellen hebben, via de link linksonder. En lees meer over de ontwikkelingen en de toenemende samenwerking tussen oncologen, oncologisch verpleegkundigen en NVA-acupuncturisten. Twee van de zes filmpjes, met de verhalen van Elles en Jur, worden ook geplaatst op www.kanker.nl.

Maak een afspraak
Kamp je nu zelf met deze situatie, maak dan eens een afspraak met een acupuncturist bij jou in de buurt. Grote kans dat je net iets makkelijker deze periode in je leven door komt.