Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
NVA passeert de 1000-leden-grens!

NVA passeert de 1000-leden-grens!

02/10/2019 geplaatst in Actualiteit

Wij zijn blij! De NVA is de magische grens van 1000 leden gepasseerd! We hangen de vlag nog niet uit, want op 1 januari 2020 gaat er ongetwijfeld een groep leden met pensioen en hup, dan duikelen we een stukje terug. Maar als we dán nog boven de 1000 leden zitten, dan is het eerste wat we in januari doen de vlag uitsteken! Of zoiets. En reken maar dat je dat merkt!

Onze acupuncturisten
Van de 1000 NVA-leden zijn meer dan 900 afgestudeerd en praktiserend acupuncturist, die zich naast acupunctuur veelal ook bekwaamd hebben in Chinese kruidentherapie, tuina en cupping. De Traditionele Chinese Geneeskunde, waarvan acupunctuur een belangrijke en de meest bekende pijler is, omvat verder voedings- en leefstijladviezen. Daarover kun je regelmatig lezen in deze blogs. En niet te vergeten beweging in de vorm van Tai Qi en Qi Gong.

De jeugd, de toekomst
Van de overige leden is een flinke groep hard aan het studeren om acupuncturist te worden, onze aspirant leden. Die hebben de ondersteuning van een beroepsvereniging hard nodig om straks de overstap te maken naar de praktijk, met alle eisen waaraan je in de professionele zorgverlening moet voldoen.
Dan zijn er nog NVA-leden, die om uitlopende redenen tijdelijk niet praktiseren of lid blijven uit betrokkenheid met het vak.

Goede keuze
Ben je op zoek naar een goed gekwalificeerde NVA-acupuncturist bij jou in de buurt? Vul dan je postcode in bij Zoek een acupuncturist bovenaan de pagina. Bij de adresgegevens zie je rechts een aantal symbooltjes. Via een soort gespje kom je bij de website van de acupuncturist. Daar kun je een indruk krijgen van de praktijk, de werkwijze, de sfeer. Even bellen en vragen wat je wilt weten kan natuurlijk ook. Of lees hieronder het artikel Kies uw acupuncturist.