Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
NVA-lid worden, juist nu!

NVA-lid worden, juist nu!

Als acupuncturist wil je lekker met je vak bezig zijn. Hoe fijn is het dan om een goede beroepsvereniging achter je te hebben staan. Die de zaken voor je uitzoekt en op een rijtje zet, waar jij mee verder kunt. Wettelijke dingen, administratieve regeltjes, die vragen stelt aan zorgverzekeraars, dat soort geneuzel, waar jij geen tijd voor hebt. Zodat jij kunt groeien als acupuncturist.

In nood leert men zijn vrienden kennen, zegt men.
Ook tijdens de COVID-19 pandemie staat de NVA voor je klaar, met wekelijks informatie, een helder protocol, een triageformulier, een poster voor in je praktijk. En schrijven we brieven aan VWS en RIVM, aan Zorgverzekeraars Nederland en de Tweede Kamer, om het welzijn van onze beroepsgroep onder de aandacht te brengen. En vooral: zijn we bereikbaar als je vragen hebt. Niet over drie maanden, maar nu!

Meld je aan!
Nog aan het studeren voor acupuncturist of al jaren aan het werk in je acupunctuur/TCM-praktijk, en op zoek naar een beroepsvereniging waar je op kunt rekenen? Meld je aan! Kijk bij LID WORDEN en neem die stap. Vragen we extra bijscholing van je om je MBK-diploma van 40 ECTS op te plussen, dan krijg je daar drie jaar de tijd voor. En het telt meteen mee voor de medische nascholings-verplichting. Aarzel niet om contact op te nemen; we helpen je graag!