Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Zorg voor uw gezondheid, op maat

Zorg voor uw gezondheid, op maat

Uw acupuncturist slaakte een zucht van verlichting, toen premier Rutte klaar was met zijn rijtje nieuwe maatregelen tegen de tweede Coronagolf, persconferentie
13 oktober. De contactberoepen, waaronder acupuncturisten, blijken geen besmettingsclusters te veroorzaken en blijven buiten schot.

Gedeeltelijke lockdown
De maatregelen zijn gericht op het beperken van sociale contactmomenten en reisbewegingen. De overheid werkt aan de wetgeving om het dragen van niet-medische mondmaskers bij zich bewegen in openbare ruimtes te kunnen verplichten. In onze praktijken was het dringende advies al: mondmaskers zowel voor de behandelaar als voor u, in het belang van uw beider gezondheid en tegen verspreiding van het virus. En uiteraard de normale maatregelen zoals uw afspraak afzeggen bij klachten die op coronabesmetting zouden kunnen duiden, handen wassen en afstand houden.

Zorg voor uw gezondheid
Dat kunt u aan onze acupuncturisten overlaten. Als uw hoofdpijn, uw jeuk,
uw gewrichtspijn, uw benauwdheid of menstruatieklachten beduidend minder zijn door regelmatig naar uw acupuncturist te gaan, dan weet u dat als geen ander.

Afweer en nasleep
Met de winter op komst kan acupunctuur u helpen uw afweer op peil te houden, om de kans te beperken dat u een verkoudheid, een griepje of COVID-19 oploopt. Restverschijnselen na griep of COVID-19, zoals moeheid, spierpijn, hoesten, temperatuurschommelingen etc. wijzen uw acupuncturist de weg naar een behandeling op maat. Want dit virus mag dan wel nieuw zijn, duizenden jaren geleden kampte de mens ook met infecties en deed de acupuncturist zijn werk om de patiënt er weer bovenop te helpen. Dat is nu niet anders.

Maak een afspraak
Er is bijna altijd wel een NVA-acupuncturist bij u in de buurt. Maak een afspraak voor zorg voor uw gezondheid, op maat.