Wereld niet roken dag

Briljant idee! Op 31 mei, Wereld niet roken dag, gooit heel rokend Nederland het laatste pakje in de prullenbak. En als 1 juni de terrassen weer open gaan is dat rookvrij! Dan haalt iedereen pas écht opgelucht adem dat we weer wat gezelligheid met elkaar kunnen creëren op publiek terrein.

We blijken best snel te wennen aan de COVID-19-nieuwigheden. Een beetje aandacht hebben voor en rekening houden met elkaar is niet verkeerd, misschien zelfs wel een prettige gewoonte. Maar rook trekt zich niets aan van de 1,5 meter maatregel van het RIVM. Doe je mee? Terrassen rookvrij, nieuwe generatie rookvrij, je huis, je kleding en je haar rookvrij. JIJ rookvrij!

Acupunctuur helpt

De acupunctuurpraktijken zijn weer open, dus maak een afspraak met een acupuncturist om je te helpen een niet-roker te worden. Vul je postcode in bij Zoek een acupuncturist en je ziet praktijken bij jou in de buurt.

Acupressuur voor lastige momenten

Je kunt ook zelf iets doen om die eerste tijd door te komen. Door het masseren van acupunctuurpunten in het oor help je jezelf de lastige momenten door. En verder is het een kwestie van een nieuwe gewoonte omarmen. En daar zijn we inmiddels allemaal experts in geworden!

Via de links hieronder helpen we je verder.