Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Aviv Care Acupunctuurpraktijk

Niets is voor niets, een cliché of toch niet?! Na de bevalling van mijn eerste kind heeft de strijd om van de laatste zwangerschapskilo’s af te komen een bewustwording opgeleverd van het belang van voeding, beweging en evenwicht tussen lichaam en geest. Maar belangrijker nog, het heeft iets in me losgemaakt. De zoektocht naar welzijn mocht beginnen.

Gaandeweg heb ik me laten opleiden in diverse massagetechnieken. Via deze interesses ben ik in aanraking gekomen met de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCM) en met name de acupunctuur. Een nieuwe wereld is voor mij opengegaan. Een wereld waar niet de klacht maar de méns centraal staat. De mens als geheel, als unieke persoon.

De 3-jarige studie Traditionele Chinese Geneeskunde alsmede een westerse medische basisopleiding heb ik met succes (en veel plezier) afgerond. Beide opleidingen heb ik genoten bij de Academie Qing Bai waarna ik als zelfstandige acupuncturist ben gestart. Gedreven door mijn passie volg ik regelmatig nascholingen om mijn kennis te verdiepen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Inmiddels zijn mijn kinderen (bijna) volwassen en geniet ik van mooie en kleine dingen van het leven. Ik dompel mij graag onder in de schoonheid van de natuur in ons prachtige Nederland tijdens urenlange wandelingen. In mijn creatieve buien schilder ik en muziek is naast acupunctuur mijn grote passie. Ik heb geleerd dat genieten zó belangrijk is, juist ook om met de lastige momenten in ons leven om te kunnen gaan.

Ik werk met de volgende TCG-disciplines:

Op www.avivcare.nl vindt u meer informatie over de praktijk en de overige behandeldisciplines.

Praktijkgegevens

Aviv Care Acupunctuurpraktijk
Mevr. C. van der Sluijs
Traaij 8
3971 GN Driebergen