Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Praktijk Acupunctuur en Fysiotherapie Hazeleger

Na mijn opleiding fysiotherapie wist ik eigenlijk al na een jaar dat ik behandelingen in mijn praktijk op een andere manier wilde geven. Nieuwsgierig was ik naar de oosterse holistische kijk op de geneeskunde waarin lichaam en geest als een eenheid worden gezien.

Ieder mens is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Ik stuur aan op het zelfherstellend vermogen van het lichaam van de cliënt(e). Ik probeer de acupunctuur toe te lichten op een aanschouwelijke nuchtere manier.

Sinds 1993 werk ik complementair en combineer ik acupunctuur en fysiotherapie in mijn behandelingen. Mede door mijn ervaringen en het doen van vele bijscholingen kan ik nu goed naar de behoefte van mijn cliënt(e) luisteren en samen met hem of haar een behandeling op maat leveren. Mijn specialisaties zijn alle spier- en gewrichtsklachten, neurologische problemen, onvruchtbaarheid-, zwangerschap-, menstruatie- en overgangsklachten. Verder begeleid ik veel mensen met kanker tijdens hun reguliere therapieën, om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Preventie vindt plaats door lifestyle-coaching en voedingsadviezen.

Ik werk met de volgende TCG-disciplines: en met de volgende aanverwante disciplines:

Op www.praktijkhazeleger.nl vindt u meer informatie over de praktijk en de overige behandeldisciplines.

Praktijkgegevens

Praktijk Acupunctuur en Fysiotherapie Hazeleger
Mevr. H.B. Hazeleger
Traay 195
3971 GH Driebergen-rijsenburg