Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Wereld niet roken dag

Wereld niet roken dag

31-05-2023

Briljant idee! Op 31 mei, Wereld niet roken dag, gooit heel rokend Nederland het laatste pakje in de prullenbak. De zon schijnt en de terrasjes lonken. Doe je mee? Terrassen rookvrij, nieuwe generatie rookvrij, je huis, je kleding en je haar rookvrij. JIJ rookvrij!

Buiten zijn, ademhalen, vrij!
Ben je niet zo'n terrasjesmens maar ga je liever de natuur in, dan is diep ademhalen en de geuren opsnuiven het fijnste dat er is. Rookvrij gaat dat een stuk beter. Hak die knoop door, je bent er zó klaar mee! Now is the moment!

Acupunctuur helpt
Een acupuncturist kan jou helpen een niet-roker te worden. Met acupunctuur voel je je rustiger en standvastiger en kun je beter omgaan met eventuele chagrijnige buien. Zo wordt het makkelijker voor jou om rookvrij te zijn. Maak een afspraak! Vul je postcode in bij Zoek een acupuncturist en je ziet praktijken bij jou in de buurt.

Praktische tips
Vermijd zoveel mogelijk de momenten waar je eerder automatisch je sigaretten tevoorschijn haalde, drink minder koffie om onrust te verminderen, houd je handen bezig, ga de natuur in, haal diep adem, snuif de geuren op van zee of bos. Drink water, was je handen op lastige momenten, neem een douche, boek een verwendagje sauna. Fruit en met name vitamine C doen extra goed in deze tijd.

Acupressuur voor lastige momenten
Je kunt nog meer doen om die eerste tijd soepeler door te komen. Door het masseren van acupunctuurpunten in het oor help je jezelf de lastige momenten door. En verder is het een kwestie van een nieuwe gewoonte omarmen. En dat kun jij!
Klik hier voor de acupressuur tips!