Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Korver Fysiotherapie

Ik was nog student aan de opleiding fysiotherapie toen ik al wist dat ik acupunctuur wilde studeren. Ik denk dat mijn Chinese afkomst een belangrijke factor is geweest. Tijdens de studie fysiotherapie werd deze behoefte nog sterker. Het mensbeeld wat toentertijd gebruikt werd in de westerse medische wereld was voor mij te beperkt. Het holistisch denken was voor mij een voorwaarde om goed in de praktijk te kunnen staan.

Fysiotherapeut, oefentherapeut-Mensendieck en acupuncturist. Ik heb veel ervaring in het begeleiden en behandelen van mensen op alle niveaus; van topsporters tot ernstig gehandicapte mensen. Met mijn holistische benadering vul ik de reguliere therapeutische kijk aan met aandacht voor individuele factoren die invloed hebben op het lichamelijk en geestelijk welbevinden.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, in de paramedische opleiding oefentherapie en fysiotherapie. In 2020 ben ik afgestudeerd in acupunctuur bij Qing-Bai (Traditionele Chinese Geneeskunde). Aanvullend heb ik auriculotherapie (oor-acupunctuur) gedaan. Verder ben ik me gaan richten op de Balans-methode volgens dr. Tan, de verdiepingscursus Yi Jing volgens dr. Chen Chao en Wu Xing. Op deze manier ben ik in staat de verschillende technieken van de Traditionele Chinese Geneeskunde in mijn behandeling toe te passen.

Praktijkgegevens

Korver Fysiotherapie
Mevr. X. Xin
Heycoplaan 37
3621 WS Breukelen