Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Kruiden

Stress en burn out

De manier waarop stress en burn out ontstaan is bij iedereen anders en de klachten zijn divers. De acupuncturist stemt de behandeling af op jouw klachten, leefstijl en gewoonten.

Last van de overgang? Acupunctuur!

Van alle vrouwen die in de overgang zijn, heeft zo'n 55 procent daar op het werk last van. Vind je balans en jezelf terug met acupunctuur!

Bericht voor pubers: verhoog je weerstand met acupunctuur!

Met een lage weerstand loop je meer risico om ziek te worden van de meningokokken-bacterie. Acupunctuur, kruidengeneeskunde, voeding- en leefstijladviezen kunnen je weerstand verhogen.

Acupunctuur en Chinese kruiden in Nederland: veilig en vertrouwd

Wereldwijd wordt onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van kruidencombinaties tegen kanker. De Chinese kruiden waar wij in Nederland mee werken zijn allen op kwaliteit en inhoudsstoffen gekeurd.

Als je je huid voelt

Huidproblemen hebben vaak een complexe achtergrond. Daarom kan acupunctuur veel betekenen voor mensen met een huidprobleem, omdat de behandeling op jou persoonlijk is afgestemd.

Acupunctuur bij IVF in het nieuws

Het is het zaak om minimaal 6 tot 8 weken voor de terugplaatsing te beginnen met acupunctuur, eventueel in combinatie met Chinese kruiden.

Zwanger worden en acupunctuur

Acupunctuur kan (mannen en vrouwen) helpen om zo vruchtbaar, rustig en gezond mogelijk voor te bereiden op het zwanger worden. Bijvoorbeeld door het herstellen van de hormonale balans.

Weerstand opbouwen en behouden

Het immuunsysteem is het meest complexe systeem in ons lichaam en speelt een cruciale rol in het voorkomen van ziekte. Acupunctuur kan helpen.