Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Kirsten - Acupuncturist

Kirsten - Acupuncturist

Acupunctuur helpt!
Als ik navraag doe naar de klachten bij elke behandeling, hoor ik vaak dat mensen hun medicatie kunnen verminderen of zelfs helemaal vergeten zijn pijnstillers te nemen. Al na één behandeling hoor ik vaak uitspraken als: "Ik wou dat ik hier jaren geleden al mee begonnen was", of "Ik ben nu al blij, als dit zo blijft kan ik ermee leven." Ook mensen die aanvankelijk sceptisch waren, hebben verrassend goede resultaten ervaren. Er was zelfs een vrouw die met een lach vroeg of ze nog twee uur mocht blijven liggen, omdat ze eindelijk kon ontspannen. Ik kan het echt aan iedereen aanbevelen! Sommige mensen melden dat hun klachten volledig verdwenen zijn. Mensen zijn zo dankbaar dat het weer goed met ze gaat, dat ze iedereen deze behandeling gunnen. Ze voelen zich een ander mens en zijn enorm blij met de uitstekende resultaten die acupunctuur heeft opgeleverd!

Mooi behandelresultaat bij hooikoorts

Een man kwam naar me toe met ernstige klachten als gevolg van hooikoorts. Na de eerste behandeling vertelde hij dat hij binnenkort voor werk naar Parijs moest en pas na twee weken weer terug kon komen. Verbazingwekkend genoeg ging die periode van twee weken heel goed en de effecten van de acupunctuur waren nog steeds merkbaar. Na een aantal behandelingen keerde hij blij terug, omdat hij weer de geur van wijnen kon waarnemen. Hij was vinoloog, dus het onvermogen om te ruiken was voor hem problematisch. Na een reeks behandelingen waren zijn klachten volledig verdwenen en kon hij zijn werk weer optimaal uitvoeren. De behandelingen voor hooikoorts blijken zeer effectief te zijn bij zowel volwassenen als kinderen. Ze ervaren opluchting, omdat ze weer naar buiten kunnen en van de buitenlucht kunnen genieten zonder of met aanzienlijk verminderde klachten.

Ook bij migraine en menopauze

Ook bij de behandeling van migraine worden uitstekende resultaten behaald. Voor jonge moeders/vaders is het ondraaglijk drie keer per week ernstige hoofdpijn te hebben, dus het is een enorme opluchting wanneer de frequentie en intensiteit van de migraine sterk afnemen. De menopauze is een uitdagende periode die 2 tot 10 jaar kan duren voor vrouwen. Ze zijn erg dankbaar voor de ondersteuning die acupunctuur biedt. Opvliegers verminderen, de slaapkwaliteit verbetert en hun energieniveau stijgt merkbaar.

Mooiste ervaring met acupunctuur bij clusterhoofdpijn

Een man met clusterhoofdpijn kwam bij mij met ondraaglijke pijn. Elke nacht moest hij zuurstof gebruiken en injecties met Imigran waren noodzakelijk. Gelukkig reageerde hij snel en positief op acupunctuur. Na slechts drie behandelingen had hij nog nauwelijks hoofdpijn en na vier behandelingen was hij volledig van de zuurstof af. Bij de vijfde en laatste behandeling vertelde hij dat hij volledig vrij was van klachten, geen medicatie en geen zuurstof meer nodig had. Later kwamen zijn buren bij mij voor behandeling en vertelden ze dat ze hem 's nachts niet meer hoorden kreunen van de pijn. Enkele tijd later belde ik hem om te informeren hoe het met hem ging. Hij meldde dat alles prima ging en zijn zuurstofleverancier had zelfs meerdere keren gebeld om te bevestigen of hij echt geen zuurstof meer nodig had. Dat had hij inderdaad niet meer nodig. Dit was jaren geleden, en het was geweldig om te zien dat hij in slechts vijf behandelingen verlost was van zijn clusterhoofdpijn. Het verbaasde me zelf ook hoe krachtig en snel acupunctuur kan werken.

Meer weten over de praktijk van Kirsten

Al na één behandeling hoor ik vaak uitspraken als: "Ik wou dat ik hier jaren geleden al mee begonnen was".