Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
TCG voor alledag

TCG voor alledag

Omdat de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) zoveel wijsheid in zich draagt, willen wij ons blog graag gebruiken om deze wijsheid met je te delen. En dan doelen we niet op de prachtige citaten van de oude Chinese leermeesters. Nee, we hebben het hier over praktische wijsheid. Over tips en weetjes waarmee je veel alledaagse klachten kunt verlichten. We willen bijvoorbeeld vertellen over hoe je acupressuur kunt toepassen als je last hebt van een stijve nek. Of hoe je jezelf met de juiste voeding van jouw slapeloosheid kunt afhelpen. Voor deze serie – TCG voor alledag - hebben wij een acupuncturiste uitgenodigd die niet alleen deze wijsheid, maar ook haar jarenlange praktijkervaring graag met je deelt:

Mijn naam is Sandra Mars. 

Ik werk al ruim twintig jaar fulltime als acupuncturiste. Ik heb gestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum en de European University for Traditional Chinese Medicine in Utrecht.

TCG voor alledag

Ik heb mij verdiept in allerlei vormen van acupunctuur om zoveel mogelijk klachten te kunnen verlichten. Door de verschillende vormen die ik toepas, heb ik nooit een saaie dag in de praktijk. Ook de patiënten zorgen voor veel afwisseling; mijn jongste patiënt is een week oud en mijn oudste patiënt is negentig jaar. Dit zorgt ervoor dat ik elke dag geniet van mijn werk.

Naast het behandelen van mensen schrijf ik graag artikelen over acupunctuur en aanverwante onderwerpen, voor tijdschriften en voor het vakblad van de NVA.
Ook heb ik zelfhulpboeken geschreven, om acupunctuur meer bekendheid te geven en om mensen te leren welke alledaagse klachten je zelf met acupressuur kunt verlichten.

TCG voor alledag

Zoals dit boekje, geschreven voor zowel leken als acupuncturisten.
Het deelt kinderen, volwassenen en
ouderen in volgens de leer van de Vijf Elementen. Het bevat tips uit de TCG om de gezondheid te verbeteren.

Sandra Mars www.marsacupunctuur.nl