Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Mayke - Acupuncturist

Mayke - Acupuncturist

Acupunctuur helpt!
Cliënten gaan altijd ontspannen mijn behandelkamer uit. Naast de ontspannen blik meet ik dat aan de pols. Deze voel ik altijd voor en na een behandeling. Ook blijven cliënten dagen- tot wekenlang klachtenvrij. In het begin vaak 3 dagen, maar daarna al snel een week en dan meerdere weken, totdat de klacht verdwijnt.

Mooie behandelervaring bij chronische lage rugpijn

Een van mijn cliënten kwam met een klacht binnen bij mij welke gaandeweg verholpen is. Gedurende een van mijn behandelingen vertelde ze me dat ze ook last heeft van lage rugpijn, al heel lang. Ze had al van alles geprobeerd en ze was ervan overtuigd dat ze met de rugpijn moest blijven leven. Als ze naar een concert ging, nam ze een krukje mee om op te zitten, omdat staan te pijnlijk werd op den duur. Ik ben toch haar rug gaan behandelen met acupunctuur en moxa (warmte toevoegen met een sigaar van bijvoetskruid) en later ook met electro-acupunctuur. Vlak na de eerste behandeling had ze een concert. Aan het einde van het concert kwam ze erachter dat haar krukje de hele tijd in de hoek had gestaan en ze die niet had hoeven pakken, wat mooi!

Ook bij knieklachten

Een tijdje terug kreeg ik een cliënt in de praktijk die op de trap gevallen was met haar knie met het naar boven lopen. Ze kon daarna niet meer sporten en traplopen ging moeizaam, terwijl ze een fervent sportster is. Ze voelde zich opgesloten in haar lichaam en andere therapieën hadden niet geholpen, er bleef een hard blokje op haar knie zitten die de beweging belemmerde. Met naaldjes en moxa heb ik de knie behandeld, na de eerste behandeling voelde ik het blokje al onder mijn vingers zacht worden, bij de tweede behandeling verdween het helemaal. Sindsdien kan mijn cliënt weer intensief sporten en lachend de trap op lopen.

Meer informatie over de praktijk van Mayke? Bezoek haar website!

Cliënten gaan altijd ontspannen mijn behandelkamer uit.