Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Miranda - Acupuncturist

Miranda - Acupuncturist

Acupunctuur helpt
Of acupunctuur werkt? Ik ben nuchter, kritisch en acupuncturist! Iedere dag ga ik voor vooruitgang en een positief resultaat, soms met grote sprongen en soms in kleine stapjes, zolang de cliënten dit ook ervaren, werkt acupunctuur. Vertrouwen in wat je doet. Balans is niet stilstaan, balans is bewegen.

Ook bij chronische lage rugpijn
Je ziet ze al aankomen; krom, voorovergebogen en voetje voor voetje. Rugpijn! In de praktijk vraag ik of de cliënt de pijn een cijfer geeft en de pijn wil triggeren. Dan zet ik de naalden en vraag of de cliënt dezelfde beweging wil maken die de pijn veroorzaakt. Op het gezicht verschijnt verbazing, vertwijfeling en dan langzaam een glimlach, gevolgd door de opmerking: ‘Hoe kan dit!?’ Nee, ik kan niet toveren, ik gebruik mijn kennis van een eeuwenoude geneeskunst, die werkt!

Alle ervaringen zijn mooi
Iedere dag in mijn praktijk is een mooie ervaring. Of er nu een lange man van bijna 2 meter met een grote zakdoek binnenkomt voor hooikoorts, een jonge dame van 14 met menstruatieklachten of een dame in de overgang. Alle ervaringen zijn mooi. Ieder lichaam leert mij respect te hebben voor dat wat er is, dat wat we zijn, maar vooral dat wat we kunnen. Bijzonder blijft de vervulling van een "kinderwens". Hoe een lichaam in staat is om zoiets moois te laten ontwikkelen en groeien. Zo puur, een prachtig wonder.

Miranda Bravenboer won één van de vijf fotoshoots tijdens de Week van de Acupunctuur 2023.

(Fotograaf: Karin van Vuren)

Miranda - Acupuncturist
Miranda - Acupuncturist

Verder kennismaken met Miranda? Bekijk haar website!