Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Sindi - Acupuncturist

Sindi - Acupuncturist

Acupunctuur helpt!
Als acupuncturist vind ik het prachtig om te ervaren hoe snel een lichaam reageert op de behandeling. Tijdens de behandeling is meestal al een verandering in pols voelbaar, wat mij directe input geeft over de effectiviteit van de behandeling. Veelal zie ik na 1 tot 3 behandelingen al duidelijke verschillen in de pols- en tongdiagnose. Maar het meest belangrijk is natuurlijk dat mijn cliënten zelf verbetering ervaren. Vaak hoor ik na de eerste behandeling al dat mensen veel fijner hebben geslapen of meer rust ervaren!

Mooie behandelresultaten bij menopauze
In mijn praktijk heb ik goede resultaten met het behandelen van menopauzeklachten. Hiervoor zet ik de dr. Tan Balans methode in. Met deze behandeling bereik ik dat het aantal opvliegers en andere klachten verminderen en minder heftig zijn. Ook ervaren vrouwen vaak minder onrust en kunnen ze beter slapen. Dat maakt voor veel cliënten een wereld van verschil.

Verbazing na één behandeling

Het mooie aan mijn vak als acupuncturist vind ik om mensen te laten ervaren wat acupunctuur kan betekenen. Als vrouwen verbaasd na één behandeling aangeven dat ze sinds tijden weer goed slapen of minder last hebben van opvliegers, dan is dat fijn om te horen. Vaak volgen dan vanzelf vriendinnen of collega's die ik ook mag helpen!

Sindi won in aanloop naar de Week van de Acupunctuur 2023 een fotoshoot in haar praktijk.
(Fotograaf: Karin van Vuren)

Sindi - Acupuncturist
Sindi - Acupuncturist

Neem een kijkje in de praktijk van Sindi!