Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Wereld Menopauze Dag

Wereld Menopauze Dag

19 oktober is door de World Health Organization bestempeld tot ‘Wereld Menopauze Dag’. Wereldwijd hebben miljoenen vrouwen klachten die verband houden met de menopauze. Opvliegers, slaapproblemen, stemmingswisselingen en natuurlijk een veranderende cyclus komen vaak voor. Hartstikke vervelend, want overgangsklachten kunnen je dagelijks functioneren behoorlijk verstoren.

Wetenschappelijk bewezen effectief

Gelukkig weten steeds meer vrouwen de weg naar de acupuncturist te vinden. En dat heeft een reden: acupunctuur is een uitstekende behandelmethode bij menopauzeklachten. De hormoonhuishouding wordt in evenwicht gebracht, waardoor de klachten minder worden of zelfs helemaal verdwijnen. Dat blijkt ook uit wetenschappelijk onderzoek; in dit artikel lees je daar meer over. Of bekijk onze klachtenfolder over de overgang.

Overgangsklachten? Maak eens een afspraak bij een acupuncturist!

Week van de Acupunctuur
In de Week van de Acupunctuur, dit jaar van 13 t/m 17 november, is de menopauze een van de vier uitgelichte onderwerpen. In die week lees je interviews met vrouwen die met overgangsklachten naar een acupuncturist gingen. Zij delen hun ervaringen, evenals de acupuncturisten zelf. Houd onze website én onze social media kanalen in de gaten!