Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist
Week van de Acupunctuur 2023

Week van de Acupunctuur 2023

De Week van de Acupunctuur vindt dit jaar plaats van 13 t/m 17 november. Dat komt omdat het jaarlijks op 16 november World Acupuncture Awareness Day is, uitgeroepen door de UNESCO in 2018. Vanaf 2010 staat acupunctuur op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Zet deze week dus vast in je agenda en kijk uit naar onze berichten!

Acupunctuur maakt het verschil!
Net als in 2022 zullen we hier acupuncturisten en hun cliënten aan het woord laten. Ervaringsdeskundigen kunnen immers het beste vertellen hoe zij acupunctuur hebben ervaren en wat het hen heeft gebracht. De één vertelt over minder hoofdpijn, de ander over beter slapen en weer een ander is blij dat ie minder last van hooikoorts heeft. Onze acupuncturisten vertellen graag over hun motivatie, hun mooie vak en de wondertjes die zij in de praktijk zien gebeuren. Acupunctuur helpt, acupunctuur maakt het verschil!

Acupunctuur helpt! Door acupunctuur voel je je beter!

Google Doodle World Acupuncture Awareness Day
De Europese koepelorganisatie voor acupunctuur ETCMA is een wereldwijde petitie gestart voor meer aandacht voor acupunctuur. Teken de petitie voor een Google Doodle (zo'n kleurrijk plaatje op de Googlepagina op je beeldscherm) op Wereld Acupunctuur Dag, ieder jaar op 16 november.