Acupunctuur op veel punten inzetbaar

Zoek een acupuncturist

Acupressuur

Hoe verhoog ik mijn weerstand

De Traditionele Chinese Geneeskunde is van huis uit een preventieve geneeskunde. Wat kun je zelf dagelijks doen om gezond te blijven?

Detoxen op zijn Chinees

De Traditionele Chinese Geneeskunde biedt eenvoudige en makkelijk toepasbare tips waarmee je thuis verantwoord kunt ontgiften zodat je je weer fit en energiek voelt.

Met oerkracht de bevalling in

Je kunt een aantal dingen doen om de kans op een soepele bevalling zo groot mogelijk te maken. Voeding, acupressuur en hulp van een acupuncturist.

Acupressuur

Er is nóg een manier om je weerstand te ondersteunen en dat is met acupressuur: het enkele minuten zacht en met aandacht masseren van acupunctuurpunten.

Bericht voor pubers: verhoog je weerstand met acupunctuur!

Met een lage weerstand loop je meer risico om ziek te worden van de meningokokken-bacterie. Acupunctuur, kruidengeneeskunde, voeding- en leefstijladviezen kunnen je weerstand verhogen.

Stijfheid bij reumatische klachten

Door het masseren van acupressuur punten kun je de stijfheid en spierpijn in armen, handen en rug sterk verminderen.

Misselijkheid bestrijden

Acupunctuur kan je helpen de optredende misselijkheid te bestrijden, je eetlust terug te krijgen en meer rust en ontspanning te vinden.

Acupunctuur op Kanker.nl

Acupunctuur kan helpen tijdens en na de reguliere behandeling tegen kanker. Op kanker.nl is hieraan een hele pagina gewijd.

Weekendhoofdpijn

Hoofdpijn als je mag ontspannen. Gelukkig heeft de Traditionele Chinese Geneeskunde voor dit vervelende verschijnsel goede oplossingen.

De griep de baas

De Traditionele Chinese Geneeskunde kan je helpen om virussen te weerstaan, maar ook om eerder van de griep af te komen, als die je toch te pakken heeft.

Leefstijl tegen COVID-19

Leefstijl als medicijn! Het is fijn te weten hoe je je zelf sterker kunt maken, zodat je eigen afweer jou beter beschermt tegen het coronavirus. 

Acupressuur bij verkoudheid

Voorkomen dat je verkouden wordt is natuurlijk het beste. Heb je dan toch een verkoudheid opgelopen, dan kun je klachten verlichten met acupressuur.

Opkikkers voor je immuunsysteem

een aantal algemene tips waarmee jij je immuunsysteem optimaal kunt ondersteunen en versterken. Tips over voeding, levensstijl en acupressuur.

Burn-out bij studenten

Steeds meer studenten kampen met burn-out verschijnselen.Gelukkig biedt de Traditionele Chinese Geneeskunde eenvoudige tips die je zelf kunt toepassen om je weer beter te voelen.

Acupressuur en je interne klok

Bij het ingaan van de zomer- of wintertijd kan je interne klok van slag zijn. Het masseren van acupunctuurpunten kan helpen het ritme weer te vinden.

Code rood: hooikoorts!

Acupunctuur kan snel verlichting van hooikoortsklachten geven. Wie hooikoortsklachten krijgt, kan zich preventief laten behandelen, maar ook als je er midden in zit: maak een afspraak!

Acupressuur voor opbouw en bewegen van energie

Acupressuur kan je lichaam helpen energie op te bouwen en in beweging te zetten.

Als je niet kan slapen

Woelen, piekeren, naar het plafond staren en de uren aftellen…herkenbaar? Zonde! Slapeloosheid is bijna altijd goed te behandelen.

Acupressuur bij ontwenningsverschijnselen

Met acupressuur kun je de ontwenningsverschijnselen verminderen die ontstaan door bijvoorbeeld het stoppen met roken of suiker.

Maagvuur, brandend maagzuur

Yin voedingsmiddelen blussen het maagzuur. Om te zorgen dat je maag minder snel van slag raakt, kun je acupunctuurpunten masseren.