Uw acupuncturist wil aan de slag

28-01-2021

We weten het allemaal: Nederland zit op slot in de strijd tegen het coronavirus. Ook onze praktijken zijn nog dicht. Misschien wel tegen beter weten in hopen we volgende week te horen dat we u op 10 februari weer kunnen ontvangen in de acupunctuurpraktijken. Onze acupuncturisten kunnen, net als u, niet wachten.
Met het protocol om veilig te werken en de nodige maatregelen in de praktijk is uw acupuncturist goed toegerust om u van dienst te zijn.

Mailbericht aan Minister De Jonge

Vandaag vroeg de NVA namens haar ruim 1100 leden (en hun patiënten) opnieuw de aandacht van minister Hugo de Jonge, het RIVM, VWS en de Tweede Kamer, voor uw welzijn.

De vorige week aangenomen motie van Bergkamp en van den Berg vraagt aandacht voor de situatie van zoveel patiënten, die in de kou staan. De oplossing voor uw probleem wordt echter gezocht bij de huisartsen en fysiotherapeuten. Als patiënt weet u natuurlijk als geen ander dat u daar veelal geen verlichting van uw klachten heeft gevonden, en wél bij de acupuncturist. Dit brengen wij vandaag onder de aandacht van de minister met onderstaande brief.

Onze boodschap aan Den Haag

Laat ons doen waar we goed in zijn, sta onze patiënten toe zich weer bij onze praktijken te melden. Dat is de boodschap die we graag in het OMT-overleg en het Catshuisberaad inbrengen. We wachten af en hopen er het beste van.